Svårt att välja golv?

Laminat valstress

Du väljer av ett specifikt skäl att köpa ett nytt golv, du flyttar, slitage på ditt nuvarande golv eller du väljer en helt ny interiör. Men vilket slags golv kommer du att välja? Kommer det att bli matta, kanske ett ekparkettgolv eller laminat. Varje golv har sina egna egenskaper, fördelar och nackdelar och underhåll.
Men också varje person är annorlunda, vad är din budget, vilken färg ska du ta, tar du ett laminat med V-spår eller platt laminat? Så många möjligheter att det nästan skulle göra dig stressig att välja.

Laminat är det bästsäljande golvet

Och inte utan anledning eftersom laminatgolv är prisvärda i många mönster och lika många färger till salu. Naturligtvis så installerar vi ditt golv åt dig. Vi har en stor erfarenhet inom golvläggning i Stockholm och vi kan garantera ett bra resultat. Laminat är lätt att underhålla och passar alla rum i ditt hus. Lägg golvet i ditt sovrum eller behöver du ett tjockare toppskikt för vardagsrummet? Även för de fuktiga områdena finns det lämpligt laminat, vattentätt laminat.

Val, vi hjälper dig gärna

Men hur bestämmer du rätt golv för ditt bostadsbehov? Har du husdjur, barn som springer runt, en allergi. De flesta har ingen aning än att välja det bästsäljande golvet eller laminat. Men vet du vilket slitlager du behöver, vilken färg du vill ha, hur många kvadratmeter och var får jag min golvlist? Många frågor som de flesta företag inte svarar på eftersom det inte finns några specialister som tar sig tid åt dig. En säljare som kan berätta allt om rätt underlägg, golvlister och material för installation är ett välkommet resultat.