Golvläggare Södertälje

På jakt efter Södertäljes bästa golvläggare? Kontakta oss på Golvbröderna-AB för gratis offert idag!

golvläggare Södertälje

På jakt efter Södertäljes bästa golvläggare? Kontakta oss på Golvbröderna-AB för gratis offert idag!

Golvläggare i Södertälje

Vi vill ha ut mycket av våra golv. Inte nog med att vi vill att de ska vara tåliga och stå pall för påfrestning. Vi vill dessutom att de ska vara tillfredsställande rent estetiskt. De ska vara fina att titta på och smälta in med andra delar av bostaden, helt enkelt. Är det konstigt? Inte särskilt! Golven utgör trots allt en viktig del av en bostad, både vad gäller funktion och utseende. Det är därför det finns ett stort behov av golvläggare i Södertälje. Ett behov som vi på Golvbröderna-AB möter!

Vill du komma i kontakt med oss? Ring för att komma i kontakt med ett professionella golvläggare i Södertälje redan idag!

Konkurrenskraftigt pris
Överpriser är överskattat. Vi erbjuder priser som våra konkurrenter har svårt att slå.
Långa garantitider
För att öka tryggheten för våra kunder lämnar vi långa garantitider på alla arbeten.
Auktoriserad golvläggare i Södertälje
Vi har alla de certifikat som krävs för att få utföra de golvarbeten vi levererar.

Golvbröderna-AB

Välkommen till oss!

I vårt team hittar du några av Södertäljes mest kompetenta och erfarna golvläggare. Vi utför årligen mängder av arbeten runt om i staden. Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag, organisationer och föreningar som vill ha nya golv. Vi utför alla arbeten vi blir ombedda att utföra, stora som små!

Vårt golvläggeri

Med åren har vi kommit att bli ett av stadens mest välrenommerade och anlitade företag inom vår bransch. Detta tror vi beror på att vi levererar kvalitet i olika led. Förutom att våra personal faktiskt tillhör toppskiktet bland golvläggare i Södertälje så ser vi dessutom till att garantera en god och tryck kundupplevelse.

Golvexpertis

Kunskap kanske inte är allt, men som golvläggare i Södertälje är detta helt centralt. Vi har verkat inom branschen i många år, och därmed har vi kunnat utvecklas och förbättras ständigt. Vi ser till att alla arbeten vi utför blir gjorda på rätt sätt. Detta oavsett hur litet eller stort arbetet är, vilket material det handlar om och vem kunden är.

Projekt- och materialvariation

Med åren har vi kommit att utföra alla typer av arbeten som golvläggare i Södertälje kan ställas inför. Detta har blivit till ovärderliga erfarenheter eftersom det gör oss väl förberedda för alla projekt vi ställs inför. Vi arbetar idag med alltifrån enklare golvlösningar till massiva skeppsgolv. Vi levererar golvslipning i Södertälje och vi slipar parkettgolv för den som behöver det. Som komplement till vår roll som golvläggare i Södertälje agerar vi dessutom regelbundet mattläggare i staden! Summa summarum: Hos våra golvläggare i Södertälje kan du få hjälp med en stor variation av golvrelaterade projekt.

Trygga affärer

Vi tror att trygghet leder till goda samarbeten och nöjda kunder. Detta är på inget sätt unikt för vår bransch eller våra golvläggare i Södertälje, utan går igen i alla sammanhang. Vi strävar alltid efter tydlighet och transparens i all kommunikation och alla samarbeten. Detta gäller såväl prisuppgifter som uppgifter om projektets omfattning och planering.

Goda vitsord

Eftersom vi har verkat som golvläggare i Södertälje under många år har vi samlat på oss gott om referenser. Vi har utfört arbeten i såväl privata bostäder som lägenhetskomplex, kontorskomplex och offentliga byggnader. Kontakta oss gärna för att få ta del av de jobb vi tidigare utfört. Kanske kan du även hitta inspiration därigenom!

Behöver du hjälp med golvläggning?

Så jobbar vi

Är du helt på det klara med vad du vill ha ut av att anlita våra golvläggare i Södertälje? Eller söker du kanske inspiration eller experthjälp som kan ta dig till ditt drömgolv? Oavsett vad så ser vi till att hjälpa dig!

skeppsgolv

Det finns enkla golv och så finns det skeppsgolv. Detta är en massiv golvlösning som växer i popularitet för varje år som går. Skeppsgolv har ett exklusivt utseende och går förstås att få i en variation av slipningar och färger. Om du vill ha ett golv som är både vackert och sällsynt robust så är detta något för dig. Kontakta våra golvläggare i Södertälje för att veta mer om skeppsgolv!

Golvslipning Södertälje

En viktig och vanlig arbetsuppgift för våra golvläggare i Södertälje är golvslipning. Denna åtgärd kan göra underverk med golvet, och det är en mycket populär lösning för många. Vi utför slipning av parkettgolv och andra typer av trägolv som kan behöva det. Många fastighetsägare låter faktiskt genomföra golvslipning i Stockholm istället för att rycka upp och lägga helt nytt. Det är både billigare och kan ge snarlikt vackra resultat. Kontakta oss för slipning av parkettgolv eller annan form av golvslipning i Södertälje!

mattläggare

Har du en förkärlek för mattor snarare än golv? Då kan du glädjas åt att våra golvläggare i Södertälje också är professionella mattläggare. Varje år utför vi mängder av mattarbeten hos kunder och i bostäder och fastigheter av varierande typ. Kontakta oss för att veta mer om hur våra mattläggare tillika golvläggare i Södertälje arbetar!

kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss för bokning eller konsultation?

4_Rektangel@2x

Hur ska jag tänka kring val av golv?

Det kan vara värt att tänka efter ordentligt innan man bestämmer sig för ett golv. Det utgör trots allt en betydande del av bostaden eller arbetsplatsen. Dessutom vill man ogärna byta när det väl är på plats. Vårt första tips när det gäller val av golv är således att fundera ett extra varv. Vill ja ha skeppsgolv? Räcker det med golvslipning i Södertälje? Behöver jag egentligen mattläggare, eftersom jag föredrar matta framför golv?

Ta sedan en funderare över hur hållbart golvet bör vara. Hur kommer påfrestningen att vara? För ett golv som kommer utsättas för en större påfrestning behövs förstås en mer robust lösning. Ta kontakt med våra golvläggare i Södertälje om du är osäker på hur du kan eller bör tänka!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.